Healingpraktijk Gaby Buiskool -voor mens en dier-

Cattenbroekerdijk 49, 3461 BD Linschoten
tel. 0348-419846, e-mail

       

welkom

behandelingen
 

dieren
 

workshops
 

artikelen
 

over mij    
 

route

 

                                               

waar Liefde is
een respectvolle aanraking
een blik, mild, zonder oordeel
daar komt de ziel vrij

Gaby Buiskool

Van “huis uit” informaticus vond ik het, na me ruim twintig jaar met informatiesystemen en organisaties te hebben beziggehouden, tijd worden voor iets anders.
Aldus heb ik in 1996 mijn carrière (en eigen bedrijf) aan de wilgen gehangen en ben weer naar school gegaan.

“School” is in dit verband  een verzameling van opleidingsinstituten waar ik me ben gaan verdiepen in verschillende manieren om te werken met helende levensenergie:

·         Centrum voor Intuïtieve en Creatieve Ontwikkeling (CICO): aura/chakra healing en reading, docentenopleiding Energiewerk

·         Healing Consults (Joanne van Wijgerden): Healing Arts therapie, docenten-modules  

·         The Belgian CranioSacral & Meditation Society (nu: Peirsman CranioSacraal Academie): CranioSacraal therapie (Etienne Peirsman

 

·         Acorn Seminars (VS, Jim Green): CranioSacraal therapie bij paarden  

·         Hof van Axen, Centrum voor Toegepaste Kinesiologie: Touch for Health, kinesiologie bij dieren

·         Silva Nederland: visualisatie-technieken, hypnotherapie (Burt Goldman)

·         Golden Feet (België, Lydie Schoenmakers): Energetische Vertebraal Correctie, CranioSacrale reflexologie

·         Pansori Living Sound klanktherapie bij Yvonne de Bruijn

·         Dr. Schüssler Celzouttherapie bij het Instituut voor Celzouttherapie – Nederland

om slechts enkele te noemen.

Uiteraard voldoe ik hiernaast aan de opleidingseisen die worden gesteld door de beroepsvereniging.
 

Inmiddels ben ik onder andere CranioSacraal therapeute, aura reader/healer, hypnotherapeute, Reiki Master, docente Energiewerk / Spirituele Ontwikkeling, Healing Arts therapeute, Pansori Living Sound therapeute en Celzout-consulente.  
Hiernaast ben ik dierentolk en diertherapeute.


Veel van mijn inspiratie dank ik aan Joanne van Wijgerden, initiator van de Healing Arts Liquid Light Frequencies en grondlegger van de Healing Arts therapie.  
En niet te vergeten La Loba, de Wolfsvrouw; een mythische figuur die door te zingen het Leven terug brengt in dode beenderen. Zij gaf mij de inspiratie om te gaan werken met klank. Hetgeen uiteindelijk leidde tot het volgen van de Pansori Living Sound opleiding.
 

Sinds begin 2000 heb ik een praktijk aan huis waarin ik werk met zowel mensen als dieren en waarin ik alles wat ik heb geleerd (en nog ga leren) integreer in mijn cursussen en mijn eigen unieke behandelwijze.
 

Waar sta ik voor als therapeute?  
In mijn tekening op de start-pagina komt mijn missie duidelijk tot uitdrukking:

           en in woorden:                                                             

           waar Liefde is
           een respectvolle aanraking
           een blik, mild, zonder oordeel
           daar komt de ziel vrij

Ik beschouw het dus als mijn opdracht om je te helpen diegene te zijn die je ten diepste bent. Om je daarvan bewust te worden en om daarnaar te gaan leven. Daartoe richt ik mij op de potentie, de eigen kracht, de mogelijkheden die ieder mens in zich heeft. 
Het is, volgens mij, de opdracht van ieder mens om vandaar uit te (leren) leven. Uit eigen ervaring weet ik dat je leven dan voller, rijker is en op een bepaalde manier makkelijker verloopt. Dit betekent niet dat je geen vervelende dingen meer zult tegenkomen, maar je zult er beter tegen opgewassen zijn; die dingen blazen je dan niet meer omver.  
Op het moment dat je je bewust wordt van je eigen innerlijke kracht, je eigen diepste wezen, en daar ook naar gaat leven (dit laatste is essentieel), verandert er iets heel wezenlijks in je leven. Het is alsof je cellen ineens anders worden geprogrammeerd. En in feite is dat ook wat er gebeurt.
Want dat is wat gezondheid is: een toestand waarin al je cellen in hun eigen ritme (dit is: zonder spanning) functioneren. Ziekte, pijn, kwalen, ongemak, zowel lichamelijk als geestelijk, ontstaan altijd als je lichaam uit zich zelf niet meer in staat is om het natuurlijke eigen ritme terug te vinden.
 

Ook voor dieren
Ik communiceer op telepathische wijze met het dier waarbij ik het dier de mogelijkheid bied zijn/haar verhaal te vertellen en die informatie doorgeef aan de eigenaar.  
Als er klachten zijn kan daar een behandeling op volgen (CranioSacraal therapie, Reiki, healing en reading, Pansori Living Sound) al dan niet in combinatie met een advies van natuurlijke middelen.
Het kan ook gebeuren dat de klachten van het dier een raakpunt hebben in de dingen waar jij als eigenaar zelf mee worstelt. In dat geval zal ik je handvatten aanreiken om de blokkade in jezelf op te lossen. Ook kan het nodig zijn om zelf een behandeling te ondergaan.

Workshops
Naast therapeute ben ik docente Energiewerk / Spirituele Ontwikkeling en Reiki Master.   
In de workshops leer je praktische en eenvoudige oefeningen om makkelijker in het leven te staan en op een meer diepgaande manier contact te maken met je lichaam en de heelheid van je ziel. In mijn visie is je lichaam je belangrijkste wegwijzer en instrument tot heling.  
Als Reiki Master leer ik je om zelf Reiki-behandelingen te geven. Hiermee kun je jezelf behandelen en ook je huisgenoten, vrienden, familieleden en je huisdieren.  
Ook kan ik je leren om telepathisch contact te maken met je (huis)dier.

Momenteel geef ik alleen nog individuele workshops. Als je hier interesse in hebt neem dan even contact met me op.