Healingpraktijk Gaby Buiskool -voor mens en dier-

Cattenbroekerdijk 49, 3461 BD Linschoten
tel. 0348-419846, e-mail

       

welkom

behandelingen

dieren

workshops

artikelen

over mij
††††

route

 

Healing Arts Therapie  

In een Healing Arts sessie staan inzicht en heling centraal. Hierbij kan ik gebruik maken van de Healing Arts Liquid Light Frequencies (HA-frequencies).  
De HA-frequenties ontsluiten je eigen velden van informatie en bewustzijn. Je bewustzijn wordt ďopgerektĒ omdat je met de hulp van de HA-frequencies informatie ontvangt door helder voelen, zien, horen, ruiken of weten. Deze velden van informatie bestrijken je eigen kindertijd en eventueel ook vorige levens.  
De HA-frequencies bestrijken ook de velden van informatie voorbij de Aarde: zij activeren je lichtenergie en daarmee je bewustzijn over galactische energieŽn met een hogere lichtfrequentie dan de Aarde.  
Als therapeut help ik je om meer inzicht te krijgen in het totaal van je incarnaties en wordt je in ťťn of meerdere sessies ondersteund om de heelheid te ervaren in de totaliteit van je Zijn.

Uitgangspunten
De Healing Arts therapie is gebaseerd op de volgende uitgangspunten:

         Er wordt gewerkt met jouw eigen innerlijke informatie. Jij genereert de informatie. Als therapeut ondersteun ik je om deze informatie betekenis te geven en te plaatsen binnen het grotere geheel.

         Het lichaam is een essentiŽle ingang tot het oplossen van oude blokkades en is vervolgens ook de drager van een hogere vibratie waardoor heling binnen bereik komt.

         De energetische informatie is holistisch en holografisch van aard. Dit wil zeggen dat lichaam, geest en ziel bij de healing zijn betrokken en iedere healing een toevoeging is aan het morfogenetische veld van Heelheid en Liefde.

         Doel van de healing is altijd het genereren van een hogere lichtenergie in de cliŽnt ofwel het verder activeren van het Hoger Zelf en van meer licht en liefde voor het Zelf.  

Praktische toepassing
Als therapeut kan ik tijdens de sessie zelf een aantal HA-frequenties voor je uitkiezen. Meer en meer cliŽnten (met name ook kinderen!) kiezen echter zelf de HA-frequencies uit en voelen direct aan met welke HA-frequency zij willen werken en in welke volgorde. Door de verhoging van het collectieve veld van bewustzijn is het steeds eenvoudiger om intuÔtief met de HA-frequencies te werken.
Als therapeut en healer/reader begeleid ik vanuit mijn bewustzijn en zonder oordeel het proces van inzicht en heling bij de cliŽnt.  
Na afloop van de behandeling onderzoek ik of een bepaalde HA-frequency voor langere tijd ingenomen moet worden dan wel of je een paar druppels HA-frequency in een glazen buisje een poosje bij je moet dragen. Uiteraard heb je daar zelf een beslissende stem in.

De HA-frequencies zijn ook geschikt voor baby's en zeer gevoelige personen.  
De HA-frequencies zijn te combineren met homeopathische, fytotherapeutische en orthomoleculaire middelen en verstoren de werking van allopathische (reguliere) medicijnen niet.