Healingpraktijk Gaby Buiskool -voor mens en dier-

Cattenbroekerdijk 49, 3461 BD Linschoten
tel. 0348-419846, e-mail

       

welkom

behandelingen

dieren

workshops
 

artikelen

over mij    
 

route

 

Aura/chakra Healing en Reading

Als healer/reader heb ik verschillende dingen te bieden:
     *  een breder inzicht in de manier waarop ziekte ontstaat en behandeld kan worden,  
     *  het verschaffen van toegang tot informatie over je leven en gezondheidstoestand,  
     *  hulp om je eigen vermogen tot heling te ontwikkelen.  
Hiertoe maak ik contact met je aura (het energieveld buiten je fysieke lichaam) en je chakra’s (de energiepoorten in je lichaam).
 

Als healer/reader breng ik je in contact met je eigen natuurlijke vermogen tot genezing. Je lichaam en energiehuishouding neigen namelijk uit zichzelf naar heelheid.  
Heelheid is méér dan leven zonder klachten. Heelheid betekent niet alleen dat je fysieke lichaam gezond is maar dat alle aspecten van je leven met elkaar in evenwicht en harmonie zijn.    
Het helingsproces houdt in dat de afzonderlijke lagen waaruit aura en chakra’s bestaan (fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel) weer met elkaar in evenwicht worden gebracht. Gezondheid bestaat hieruit dat alle energieën met elkaar in evenwicht zijn.
 

Op mentaal niveau onderzoek ik onevenwichtige gedachtenpatronen. Dit zijn denkpatronen die bijvoorbeeld zijn gebaseerd op de logica van het kind dat een trauma te verwerken kreeg (“trauma” in deze context is een situatie waarop het kind geen adequaat antwoord had) of zich bepaalde (gedachten)patronen heeft eigen gemaakt om de eenvoudige reden dat zijn/haar ouders of andere volwassenen het ook zo deden. Papa en mama en alle grote mensen weten immers hoe de wereld in elkaar steekt…  
Wanneer je je als volwassene hiervan bewust wordt komt het inzicht waarom het kind reageerde zoals het deed en hoe zo’n patroon je leven heeft beïnvloed. Met je volwassen kijk op het leven kun je vervolgens dit patroon door een meer volwassen denkpatroon vervangen.
 

Op emotioneel niveau help ik je om je van geblokkeerde gevoelens vrij te maken. Soms is het nodig om oude trauma’s opnieuw te beleven en komen alle geblokkeerde gevoelens tijdens de sessie naar boven. Soms ook verdwijnen trauma’s zonder dat je je hiervan bewust bent.
 

Healing van het spirituele niveau komt erop neer dat ik je help om je meer en meer af te stemmen op de Universele Levensbron zodat je je steeds meer kunt richten op je Innerlijke Kracht, Innerlijk Weten en Zijn.

Op fysiek niveau nodig ik je cellen, organen en weefsels uit om zich hun oorspronkelijke heelheid te herinneren. Veelal gebeurt dit automatisch door op andere niveaus de geblokkeerde energieën op te lossen. 

Kortom, in een healing/reading ondersteun ik je om in verschillende aspecten van je Zijn een andere structuur aan te brengen zodat je nieuwe oplossingen kunt vinden voor oude problemen.

Tijdens een CranioSacraal sessie komt, samen met de spanning die zich oplost, ook informatie vrij omtrent de oorzaken van de vraag waarmee je naar me toekomt. Door mijn training als healer/reader ben ik in staat om “dieper”  op die informatiebron af te stemmen. Om “de regenboog achter de regenboog te zien” zoals de Indianen dat noemen.