Healingpraktijk Gaby Buiskool -voor mens en dier-

Cattenbroekerdijk 49, 3461 BD Linschoten
tel. 0348-419846, e-mail

       

welkom

behandelingen

dieren

workshops

artikelen
 

over mij
 

route

 

De bevallingen van Ivy en Bonnie
door Gaby Buiskool en Nini Stokla, november 2004  

Na enkele sessies voor een van haar honden en daarna voor zichzelf besloot Nini Stokla, erkend fokster van de rasvereniging voor Belgische herdershonden, de Healing Arts Basis- en Verdiepingsworkshops bij mij te gaan volgen. In de toekomst wil ze ook de workshop Healing Arts en Dieren bij me volgen.

Nini: “Onze hond Ivy heeft in de nacht van zaterdag op zondag 22/23 mei acht pups gekregen. Ik had voor haar wat druppeltjes Healing Arts frequency in de werpkist gedaan om de kist te reinigen van de energie van de vorige honden die daar waren bevallen.  
Die zaterdagavond moest ik werken; mijn man zou op de honden passen.  
Toen ik weg ging was er nog niets aan de hand. Ivy had ’s avonds lekker gegeten wat een hond, net voor een bevalling, normaal gesproken nooit doet. Ze was ook nog mee uit geweest met de andere honden.  
Mijn man had niets speciaals aan haar gemerkt. Hij heeft haar op haar kamer gezet waar ze lekker rustig kon liggen. Vlak voordat hij naar bed ging wilde hij haar nog even laten plassen. En ja hoor, daar lag mevrouw met een pup tussen haar poten. Mijn man belde mij op om te vertellen dat Ivy aan het bevallen was en ik ben als een speer naar huis gereden. Toen ik thuis kwam waren er al vier puppy’s geboren. Uiteindelijk schonk Ivy ons negen puppy’s. Helaas was één reutje te klein en heeft het niet gered. Nu is ze de trotse moeder van acht pups.  
Ik heb nog nooit een hond gezien die zo rustig en zelfverzekerd is bevallen.  
In het begin dacht ik dat Ivy niet genoeg melk had om al haar acht puppy’s te voeden maar na een paar druppeltjes Angelica 12 ging alles beter.  
De pups zijn heel tevreden en groeien als kool.  
Met Ivy gaat ook alles goed.”

Na deze eerste, zeer positieve, ervaring met het gebruik van de Healing Arts frequencies bij haar honden zet Nini de frequencies regelmatig in om haar honden gezond en vitaal te houden.
De pups groeien op tot bijzondere dieren. Nini: “De pups zijn zo bijzonder omdat ze een goede start krijgen. Ze nemen het rustige zelfverzekerde gedrag van de moeder over. Ze hebben hele open karaktertjes en benaderen de mensen vol vertrouwen. Ze zijn sneller zelfstandig en na ongeveer zes weken zie je al dat ze de moeder minder nodig hebben. Als ze acht à negen weken oud zijn gaan ze naar de nieuwe eigenaar. De verantwoording voor het welzijn van het hondje ligt dan bij die ander maar ik hoor weinig problemen vanwege agressief gedrag uit angst.”

Zaterdagnacht 6 november heeft Bonnie acht puppy’s gekregen.  
Nini: “Ik ben natuurlijk weer druk met de frequencies aan de gang gegaan. Dit was de vierde keer dat Bonnie puppy’s kreeg maar de eerste keer dat ik bij haar de Healing Arts frequencies inzette. De vorige keren was Bonnie heel gestrest toen ze moest bevallen: veel graven en overgeven en panisch als ik haar alleen liet.  
Deze keer heb ik de hele kamer en natuurlijk ook de werpkist gereinigd van oude energie met behulp van de Angelica-frequencies.  
Bonnie is met haar kop op mijn schoot bevallen van haar eerste pup, zo rustig en vol vertrouwen. Ze had het best zwaar want twee van de pups, zo bleek later, voerden een strijd wie het eerst tevoorschijn zou komen. De eerste was er nog niet of nummer twee kwam er al aan.  
Ze is heel gelukkig met de pups.”

Op de foto van Bonnie en de pups die Nini me stuurde kort na de bevalling maakt Bonnie een zorgzame, attente en zéér vitale indruk.